Karaağaç’ta heyecan uyandıran şölen

Hatay Amatör Küme takımlarından Arsuz Karaağaçspor’un düzenlediği Karaağaçcup Futbol Şöleni Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in başlama vuruşuyla start aldı.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve gelecek yıllarda daha geniş çaplı olması kararlaştırılan Arsuz Karaağaçcup Futbol Şölenine Hatay Spor Altyapı futbol okulu, Hatay Büyükşehir Belediye Spor Altyapı Futbol okulu, Samandağ Altyapı Futbol Okulu, Arsuz Karaağaç Spor altyapı Futbol okulu, Gözcüler Altyapı Futbol Okulu, Fenerbahçe Futbol Okulu olmak üzere 6 takım katıldı.

Karaağaçspor Tesislerinde başlayan spor şenliği tadındaki şölenin açılış maçlarını Başkan Güven’in yanı sıra CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Hatay ASKF adına Başkan yardımcısı Mustafa Bayraktar, Belediye Meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları ile kulüplerin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda sporsever izledi.

Turnuvaya katılım sağlayan bütün takımlara başarılar dileyen Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, “Milli takımımızda forma giyen yetenekli futbolcular yetiştiren Arsuz Karaağaçspor, gelecek yıllarda da yeni yıldızlar yetiştirmeye devam edecektir. Bu yıldız futbolculara bizler belediye olarak, sizler de aileleri olarak destek olmalısınız. Organizasyonu gerçekleştirenlere ve Arsuz Karaağaçcup Futbol şölenine katılan takımların yönetici ve yıldız futbolcularına teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın