Şehitlerin ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in şehadetinin ikinci sene-i devriyesi münasebetiyle Belen’deki evinde ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kaymakam İskender Yönden’in himayesinde, İskenderun Belediye Başkanı FatihTosyalı’nın katkılarıyla Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in Bekbele Mahallesinde ikamet eden ailesinin evinin önünde gerçekleştirilen Mevlid – i Şerif programına Kaymakam Yönden veBaşkan Tosyalı’nın yanısıra Kilis Valisi Recep Soytürk, belediye başkan yardımcıları katıldı.

Kaymakam Yönden, aziz şehidimize Cenab-ı Allah’tan bir kez daha rahmet niyaz ederken, kederli ailesine ve tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Bu vesileyle, Trabzon ili Maçka İlçesi kırsalında Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile beraber şehadet şerbetini içen Eren Bülbül kardeşimize de Cenabı Allah’tan rahmet dileyen Kaymakam Yönden, Vatan ve millet için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükran ile yad etti. Mevlid-i Şerif’in akabinde yemek ikramı yapıldı.

Bir cevap yazın