İskenderun, bayram coşkusunda buluştu

Kurban Bayramı’nın birinci gününde düzenlenen halk bayramlaşmasında ilçe protokolü, halkla bayramlaşırken, birlik ve beraberliğin en güzel örneği yaşandı.

dinden, her mezhepten ve her görüşten insanın bayram coşkusunu yaşadığı bayramlaşmada, ilçede yüzlerce yıldır var olan birlik, beraberlik, sevgi, saygı, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının güzelliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen protokol ile halk bayramlaşması programı İskenderun Belediyesi 1 Nolu sosyal tesislerinde geniş bir katılımla gerçekleşirken, vatandaşlar ile protokol üyeleri birlikte sohbet ederek bayramın maneviyatını hep birlikte yaşadı.

Düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyeleri, askeri erkan, Hatay Milletvekilleri, emniyet teşkilatı, siyasi parti teşkilatları, kurum yöneticileri, İş İnsanları, STK temsilcileri, Hıristiyan Cemaati temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar tek tek bayramlaştı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, bu bayramlaşma ile her dinden, mezhepten, görüşten vatandaşın bayram coşkusuna ortak olmasının, yüz yıllardır süre gelen hoşgörü ortamının güzelliğinin bir kez daha gözler önüne serildiğini söyledi.

Bir cevap yazın