HADO’da rota yeniden mi değişiyor?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun’da halkın yanısıra odalar ve STK temsilcilerinin nabzını tutan ziyaretlerinin dışında İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay’a da geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir ile birlikte gününü İskenderun’a ayıran Başkan Savaş, muhtarlarla buluşmasının ardından sırasıyla İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanlığı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret ederek,  Hatay’a yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde makamında kalp rahatsızlığı geçiren ve tedavi sürecinin ardından görevine  dönen İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay’ı da ziyaret eden Başkan Savaş, Müdür Tolunay’a geçmiş olsun dileklerini sundu.

HADO yeniden gündemde

Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ne yaptığı ziyarette HADO Projesi’ne değinen Lütfü Savaş, “HADO’nun İskenderun’dan hizmet vermesinin bizim açımızdan hiçbir sakıncası yoktur. Bize yer gösterilmesi durumunda yatırımlara derhal başlarız” dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu da HADO ile ilgili, DTO İskenderun şubesi olarak hazırlattıkları alternatif yat limanı projesini HBB Başkanı Lütfü Savaş’a sundu.

EXPO 2021’de Payas–Dörtyol–Erzin bölgesinde üretilen ve bölgede az bilinen Turunç ekşisinin tanıtılması gerektiğini ifade eden CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise, HADO ile birlikte deniz turizminin canlandırılması gerektiğine de dikkat çekerek, dalış turizminin ön plana çıkartılması gerektiğini dile getirdi.

Bir cevap yazın