Muharip Gazileri sevindiren karar

İskenderun Belediye Meclisi, bir önceki toplantıdan komisyona havale edilen maddeleri görüşmek üzere toplandı. İskenderun Belediye Başkanvekili Mehmet Ali Dokuzoğlu başkanlığında toplanan meclis, gündemde bulunan iki maddeyi oybirliğiyle kabul etti.

Buna göre, gündemde bulunan; 1. Mıntıka 1952 parsel A Blok Kat:1 3 ve 6 Nolu bağımsız bölümlerin Türkiye Muharip Gaziler Derneğine 10 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu ile Mülkiyeti Belediyemize ait Savaş Mahallesi Şehit Pamir Caddesi 4 nolu Belediye İşhanı Kat:3 14 nolu bağımsız bölümün İSKENT İskenderun Kent Hizmetleri Ltd. Şti’ne 10 yıllığına tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu, oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısı bitiminde kısa bir konuşma yapan Türkiye Muharip Gazileri Derneği İskenderun Şube Temsilcisi Neşet Turhan, derneğe 10 yıllığına ücretsiz yer tahsis edilmesinde emeği geçen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın