Bu ziyaretler her ‘Yönden’ duygu yüklü

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, aziz şehitlerin aileleri ve kahraman gazilere yönelik ev ziyaretlerini sürdürüyor.  Gerçekleştirdiği ziyaretlerde şehit ailelerinin herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbet eden Kaymakam Yönden, vatanını, milletini ve bayrağını korumak için can veren şehitlerin en değerli emanetlerinin her zaman yanında olduğu mesajı verdi.

Kaymakam Yönden,  2016 yılında Mardin İli Nusaybin İlçesinde EYP patlaması sonucunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar’ın ailesinin ardından, 2009 yılında Tokat İli Reşadiye İlçesi Sazak Köyü mevkiinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışma sonucunda şehit olan Jandarma Onbaşı Fatih Yonca ve 2017 yılında Trabzon İli Maçka İlçesi kırsalında bölücü terör örgütü ile çıkan çatışma sonucunda şehit olan Jandarma Astsubay Kıd. Bş.Çvş.Ferhat Gedik’in Bekbele Mahallesinde ikamet eden ailelerini ziyaret etti.

Şehit Mehmet Akpınar’ın eşi Esra Akpınar ve çocukları, Şehit Fatih Yonca ve değerli annesi Gülsüm Yonca ile Şehit Ferhat Gedik’in anne ve babası Hatice – Ahmet Gedik ile biraraya gelen Kaymakam Yönden, hem ailelerin anılarını tazeledi, hem de ilk günkü gibi taze olan acılarını paylaştı.

Kaymakam Yönden, ayrıca geçtiğimiz günlerde ameliyat geçiren şehit annesi Hatice Gedik’e de geçmiş olsun dileklerini sundu.

Bir cevap yazın