Deniz kokulu şarkılar yıldızlarla söylendi!


13. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ´Deniz kokulu şarkılar’ adlı ilk konser Arsuzluları sahilde buluşturdu.

Serin havada, gitarların renkli tınıları, akordiyon ve bas gitarın büyüsüyle dinleyicileri kendilerine hayran bırakan Kemal Akdoğan, Soner Çiftçioğlu, Alper Es ile Deniz Şahin´in muhteşem sahnesine şahitlik edenler, en güzel şarkıları yıldızlarla birlikte seslendirdi.

Arsuz Sahilindeki kumsalda düzenlenen konsere İzmir Milletvekili ve Füsun Sayek´in kızı Selin Sayek Böke, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesi eşi Fusün Sayek adına düzenlenen etkinlikleirn önemine değinen Prof. Dr. İskender Sayek, fona verilen destekle burs verilen öğrenci sayısının 32´ye ulaştığını belirterek, konsere katılan herkese teşekkür etti.

Konserde duygu dolu anlar yaşayan Milletvekili Selin Sayek Böke de, “13 yıldır sevgili annemin anısının etrafında buluşuyoruz her Ağustos’ta. Bazen Portakal ağçlarının gölgesinde dedeevinde, bazen sahilde, bazen de sağlık taramaları, söyleşiler, konserlerde.  13. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nde yolu Arsuz’a düşecek dostlarla buluşmak dileğiyle..” dedi.

Bir cevap yazın