‘Bu kadar mı onursuz gördünüz bizi?’

İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin MHP’den ayrılarak İYİ Parti’ye geçen siyasilere geri dönmeleri için yaptığı çağrıyı değerlendirdi. Bahçeli’nin Twiter hesabından ‘Fiziken İYİ Parti’de, fikren MHP’de bulunan partililer’ vurgusu yaparak paylaştığı çağrıya yine twitter hesabından yanıt veren Çirkin, partiden ayrılanlara ‘pislik’ yakıştırması yapanların özür dilemesi gerektiğine değindi.

İşte Şefik Çirkin’in yanıtı; “Biz MHP’den içimiz kan ağlayarak ayrıldığımızda, bunu “arınma” olarak nitelediniz…  Bize “pislik” dediniz yani…  Bir özür beklemek hakkımız değil miydi? Bu kadar mı onursuz gördünüz bizi, git deyince gidecek, gel deyince gelecek… Siz bizi hiç tanımadınız, anlamadınız zaten…”

İşte Bahçeli’nin geri dönün çağrısı; “İYİ Parti’nin 4.Olağanüstü Kurultayı yapılacaktır. Çağrım şudur: Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir” dedi.

Bir cevap yazın