Müzik Arsuz’dan geçti!

Milyonfest Arsuz, 4 gün boyunca yüzde yüz müzik ve eğlence maratonu ile milyonlarca müziksevere unutulmaz bir rock tatili ve konseri yaşattı. Milyon Yapımın organizatörlüğünde Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi’nin de desteğiyle kamplı müzik festivali şeklinde ilçede ilk kez düzenlenen festivalde, birbirinden değerli 28 sanatçı 4 gün boyunca sahne aldı.

Soydan Soydaş’ın yüksek enerjisiyle başlayan ve başarılı rock müzik topluluğu Duman’ın muhteşem performansıyla sona eren Milyonfest Arsuz’da Türkiye’nin önde gelen müzik grubu ve sanatçılarının yanısıra güçlü sesi ile Arsuz’u inleten Şebnem Ferah ile yaşayan efsane Selda Bağcan’ın dillere destan performansı büyük alkış aldı.

Selda Bağcan konseri öncesi Arsuz Gözcüler Plajı’ndaki festival alanını dolduran milyonlara hitap eden Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yoğun ilgi gören festivalin bundan sonra her yıl gerçekleşeceğini müjdeledi.

“Arsuz’u tanıtmaya devam edeceğiz”

Arsuz’u tarihi, turizmi, kültürü ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkarmaya devam edeceklerini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Türkiye’nin her yerinden gelen misafirler, enerjik gençler Arsuz’a hepiniz hoşgeldiniz. Arsuz; sıcak kanlı insanları, verimli toprakları, muhteşem sahili ve sizin gibi güzel insanlarıyla tarım ve turizm kentidir. Türkiye’de sayılı yerlerde yapılan Milyonfest’in yapımcısı, hem sanatçı, hem de iyi bir organizatör olan Umut Kuzey’e festivali Arsuz’a taşımasından dolayı teşekkür ederim. Gelen misafirlerimizin memnun kalması ve buradaki coşku bize bu festivalin her yıl burada yapılması gerektiği mesajını verdi. Bundan sonraki yıllarda yine bu festivalleri şehrimizde gerçekleştireceğiz ve festivallerde buluşacağız. Festivaller Şehri Arsuz’umuzda yüz binlerce insanın katılımıyla ilk kez gerçekleşen en kapsamlı ve en büyük organizasyon MilyonFest Arsuz’a katkılarından dolayı Arsuz Kaymakamlığımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, belediyemizin emek eden her bir personeline ve Yapımcı Umut Kuzey başta olmak üzere tüm Milyon Yapım ekibi ve yerel, bölgesel ve ulusal basın temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“Milyonfest her yıl Arsuz’da”

Arsuz’un festivaller şehri olarak tanınmasında ve Milyonfest’in ilçede yapılmasında en büyük pay sahibi olan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, festivalde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Turizmin başkenti, Doğu Akdeniz’in incisi, medeniyetler şehri, insanları gibi sıcak Arsuz’a hoşgeldiniz. 4 gün boyunca birbirinden güzel sanatçılar, birbirinden değerli parçalarla bizlerle birlikte oldular. Bütün sanatçılarımıza büyük bir alkış istiyorum. Umut Kuzey’e, sayın belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz bu kalabalıktan başkanımla şu mesajı aldık; ‘Bundan sonra Milyonfest her yıl burada olsun” şeklinde konuştu.

Güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla sahne alan Selda Bağcan’ın ardından artan coşku Duman’ın sahneye çıkmasıyla zirveye çıktı.

Bir cevap yazın