Tosyalı’dan yeni yatırım sinyali!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı ile birlikte Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın ardından, Antakya Ticaret Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Tosyalı kardeşler ile hem bölge, hem de il ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi konularında görüş alışverişinde bulundu.

Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Hatay genelinde valilik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İskenderun ise tarihi dokusu, doğal güzellikleri, gelişen sanayisi, sıcak insanları ve sosyal ve kültürel yapısıyla çok özel bir ilçemiz. Bölge halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya ve Tosyalı Holding yönetim kurulu başkanı Fuat Tosyalı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ziyaretlerinde belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verirken, “Hep birlikte halkımıza güzel hizmetler vereceğiz inşallah” dedi.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı da, kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek, öncelik Hatay’da olmak üzere hem devam eden hem de yeni başlayacakları yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bir cevap yazın