Dünyada göğsümüzü kabartan Hataylı doktor!

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan ve dünyada Ortopedi bilimine yön veren bilim insanlarının ve cerrahlarının olduğu ‘Association of Bone and Joint Surgeons Derneği’ne kabul edilen Türkiye’nin genç bilim adamlarından Doç. Dr. Gazi Huri bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Amerika’daki törende üyeliği kabul edilen Doç. Dr. Gazi Huri, duygulu anlar yaşadı.

Hacettepe Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden olan Hataylı hemşerimiz Doç. Dr. Gazi Huri, dünyanın önemli genç bilim adamlarından biri olarak başarıdan başarıya koşuyor.

Amerika’daki kabul törenindeki sunumu Johns Hopkins Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Edward McFarland yaparken, Doç. Dr. Gazi Huri, “Beni bu üyeliğe layık gören ve destekleyen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Türkiye’nin son yıllarda dikkatleri üzerine çeken ve başarılarıyla genç bilim adamı olarak dünyada kabul gören Doç. Dr. Gazi Huri, “Ülkemi en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşıyorum” sözleriyle bu gururu tüm Türkiye’ye armağan etti.

Bir cevap yazın