Şehrin dinamikleri İskenderun için buluştu

İskenderun’daki esnaf oda başkanları tarafından geleneksel olarak düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısı bu ay HESOB Başkan Vekili ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Şenöz Cafe’de gerçekleştirilen ve esnaf ile meslek odaları başkanlarının kentin genel durumu hakkında istişare yaptığı toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ferit Gül, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk ve esnaf oda başkanları katıldı.

Bu tür toplantılarda sorunların ilk elden iletilmesinin çözüm yolunda kolaylık sağladığını dile getiren İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Esnaf, şehrin en önemli dinamiğidir. Sizlerin görüş ve önerileri, bizim yol haritamızı belirler. İstişare, ortak akıl ile yönetimin temelini oluşturur” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, HBB ile koordineli bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, “Sorunları yalnızca eleştirmek, çözümsüzlük yaratır. Göreve geldiğim günden bu yana sürekli halkın içerisindeyim. Vatandaşı dinliyor, konunun uzmanı yöneticilerle sorunları bertaraf etmek için istişarede bulunuyorum. Burada bulunan herkesin tek amacı, İskenderun’lu vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır. Birlikte her sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

Büyükşehir ve İlçe belediyeleri arasındaki dayanışmanın daim olması temennisinde bulunan Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk de sorunların ivedilikle çözümü için güç birliği yapılmasının bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Kent içi trafik sorununun konuşulduğu toplantıda HESOB Başkan Vekili Erol Akın ve toplantıya ev sahipliği yapan Mahmut Şenöz tüm katılımcılara teşekkür etti.

Bir cevap yazın