İşte katılımcı belediyecilik

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve İskenderun Vergi dairesi müdürlerinin ardından İskenderun Fırıncılar Odası yönetimini konuk etti. Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tosyalı, şehrin hak ettiği yere gelmesi için hep birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

Vergi vermenin önemine değinen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Vergi ülke ekonomilerinin temel taşı, kalkınmanın temelidir. Toplanan vergiler halka hizmet olarak yansımaktadır. Vergi vatandaşlık görevinin yanı sıra kutsal bir görevdir. Sizler de bu anlamda önemli bir görevi yerine getirmektesiniz” dedi.

Fırıncılardan ekmek sürprizi

Daha sonra İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz ve yönetim kurulu üyelerini konuk eden Başkan Tosyalı,  katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde Odalarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, esnafın sorunlarını çözmek noktasında ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz ve beraberindeki heyet, Başkan Tosyalı’ya üzerinde adının yazılı olduğu ekmek hediye etti.

Bir cevap yazın