Game of Thrones Demir Tahtı İskenderun’da

Özel İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencilerinin atölyelerinde ürettikleri minyatür eserler haftasonu Park Forbes Sergi Salonu’nda görücüye çıkacak. Arsuzfest’te açtıkları sergide de yoğun ilgi gören ve vatandaşların aynı serginin İskenderun’da da açılmasını talep etmesi üzerine yeni bir sergiye hazırlanan çocuklar, özel sergi için bir çok ülkede izlenen fenomen dizi Game of Thrones’ta yedi krallıkta hüküm süren kralların tahtı olarak bilinen Demir Tahtı’n aynısını tasarladı.

Özel İlgi Özel Eğitim Merkezi ortaklarından Nesli Özdemir, öğrencilerinin bireysel minyatür çalışmalarının yanı sıra bu defa tüm öğrencilerin katkılarıyla yaptıkları demir tahttan bahsederek, “Dünyaca ünlü yabancı dizi “Game Of Thrones’da” uğruna mücadele verilen Demir Taht’ın aynısını yaptık. Oldukça keyifli ve verimli bir çalışmanın ürünü olan tahtı bu haft asonu Park Forbes’te açacağımız sergimizde de görücüye çıkaracağız. Sergimizi gezen herkes, dilerse kralların kavgasına neden olan Demir Taht ile fotoğraf çekilebilecek ya da sergideki ürünlerden satın alabilecekler. Öğrencilerimizin eğitim süreçlerini desteklerken, kendi el emeklerinden oluşan sergimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Okulun diğer bir ortağı Ferah Dal da öğrencilerinin atölyede bağımsız ve özgürce çalışma yaptıklarını bu çalışmalarının kişisel gelişimlerine ve özgüvenlerine büyük katkı sağladığını ifade ederek, bu eserleri sergileyecekleri sergiye bütün İskenderunluları davet etti.

Bir cevap yazın