İTSO’dan OSB’deki üyelerine iş ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İTSO Muhasibi Gassan Kuran’ı Antakya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında ziyaret etti. Üye ziyaretleri gerçekleştirerek, sorunları yerinde görme fırsatı bulan ve çözüm yolları arayan İTSO yönetimi, üyelerinin sıkıntılarını dinlemek amacıyla ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti.

Hatay, Mersin ve Osmaniye illeri ve çevre ilçelerde Ulusal ve Uluslararası markaların distribütörlüğünü yapmakta olan Emre Pazarlama sahibi Gassan Kuran ve Genel müdür aynı zamanda İTSO Meclis üyesi Münir Emre Kuran, iş yeri hakkında İTSO yönetimine bilgiler verdi. Hatay’a modern bir tesis kazandırmanın onuru ile bölge esnafına yılların tecrübesi ile daha kaliteli hizmet vermenin onurunu yaşadıklarını belirten Emre Pazarlama sahibi Gassan Kuran, İTSO yönetimine fabrikayı gezdirerek, genel bilgiler verdi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Bölgemizde kendi alanında hizmet veren ve son teknolojik donanımlarla işletmesini yenileyen odamızın değerli Muhasip üyesi Gassan Kuran ve Meclis üyemiz Münir Emre Kuran’a hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın