Hatay, uzun süre bu düğünü konuşacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Prof. Dr. Nazan Savaş çiftinin biricik kızı Tuğçe, Umay Tenekecioğlu ile rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Bin 200 metrekarelik dünyanın tek parça en büyük taban mozaiğinin sergilendiği Antakya Müze Otel’in eşsiz atmosferinde gerçekleşen düğün törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in yanı sıra Hatay’ın atanmış ve seçilmiş isimleri, belediye başkanları ile siyasetçi ve iş dünyası katıldı.

Başkan Savaş’ın kendi kızının nikahını kıydığı törende, Kemal Kılıçdaroğlu gelin Tuğçe Savaş’ın şahitliğini yaptı. Başkan Savaş’ın esprileriyle renklenen nikah töreninde ömür boyu mutluluğa evet diyen Tuğçe ve Umay çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, nikah cüzdanını kentte bir dönem AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan Avukat Süleyman Tenekeciğlu’nun oğlu Umay Tenekecioğlu ile dünyaevine giren Tuğçe Savaş’a teslim ederek, çiftte ömür boyu mutluluklar diledi.

Aile cüzdanının önemli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Her ne kadar dışarıda erkekler desek de ailenin direği kadınlardır” dedi.

Düğünde yoğun ilgi gören Kılıçdaroğlu, daha sonra bin 200 metrekarelik tek parça taban mozaiğinin de yer aldığı otelin alt kısmında bulunan müzeyi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, nikah töreninin ardından havayoluyla geri döndü.

Bir cevap yazın