Hataylı Avukatlar yaptı yapacağını!

Hatay Barosu tarihinde ilk kez oluşturulan Hatay Barosu Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Resimli Osmanlı Tarihi” adlı gösterisi oldukça yoğun ilgi gördü.

Hatay Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu bünyesinde kurulan Hatay Barosu Tiyatro Topluluğu, ilk perdesini Turgut Özakman’ın “Resimli Osmanlı Tarihi” adlı gösterisiyle Antakya İl Kültür Merkezi’nde açtı.

Tamamı Baro avukatlarından oluşan oyuncu ekibinin rol aldığı tiyatro gösterisi Hatay Barosu tarihinde bir ilk olarak yerini alırken, oyuncular mimikleri, beden dili ve sahnedeki performanslarıyla profesyonel sanatçılara taş çıkardı.

Hatay Baro Başkanı Ekrem Dönmez, “Hatay Barosu’nun da artık bir tiyatro ekibi var. Bundan dolayı çok mutluyum. Emeklerini ilmek ilmek işleyerek kısa bir süre içinde bu oyunu çıkaran meslektaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu bir ilk ama son olmayacak. Bundan sonraki oyunları da heyecan ile bekliyoruz” dedi.

Gösterinin sonunda Hatay Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez ve Hatay Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Derya Ece Katayıfçı tarafından Hatay Barosu Tiyatro Topluluğunda yer alan meslektaşları Acip Güzel, Ahmet Burak Kutlusoy, Betül Şahmaran, Ersin Kuş, Gizem Coşan, Hatice Tavşan, Kürşat Şenol, Mehmet Çokluk, Özge Kısan, Osman Buğra Tekne, Tugay Uğurlu ve Uğur İnan Genç’e emeklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Bir cevap yazın