Bu ekip kalbinize iyi gelecek!

Ekim-2018 yılından itibaren hasta kabul eden Hatay Devlet Hastanesi’nde Kalp Damar Cerrahisi ekibi, bir ilke de daha imza attı. Her geçen gün başarılarının üzerine yenilerini ekleyen ekip, göğüs ağrısı şikâyetleriyle hastaneye gelen bir hastaya oldukça zor olan ve ekip gerektiren Aort Replasmanı ve Kroner Bypass ameliyatını eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Bugüne kadar yaklaşık 90 hastaya başarılı operasyon gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahisi ekibi, göğüs ağrısı şikâyetleriyle gelen hastanın yapılan muayene ve tetkiklerinde Kroner Arter ve Asendan Aort Anevrizması tespit edildi. Tetkik ve kontrolleri sonrasında, hastanın ameliyata alınılmasına karar veren ekip,zor bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi.

Yapılan bu operasyonlarla birlikte, hasta ve hasta yakınlarının il dışına çıkmalarına gerek kalmadığını ifade eden Hatay Devlet Hastanesi yetkilileri, vatandaşın hizmet standartlarını yükseltmek amacıyla her türlü planlamanın yapıldığını ve en kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulmaya devam edileceğini ifade etti.

Bir cevap yazın