Arsuz için festival zamanı!

Adrenalin, doğa, spor, kamp, eğlence, müzik, keşif gibi heyecan dolu anlar yaşatan 3’ncü Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali(ArsuzFest) büyük bir coşkuyla start aldı.

Birbirinden heyecanlı aktiviteler ve konserlerle 28-29-30 Haziran’da üç gün sürecek olan festival Beş-Ses, Soydan Soydaş – A Star Band, Grup Karnaval, DJ Soykan Soydaş konserleriyle başladı.

Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi iş birliğiyle Gözcüler sahilinde gerçekleştirilen festivalin ilk günü Türkiye’nin birçok ilinden gelen sporcular ile Arsuzlular müziğe doyarken, konser alanında Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, ile belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Konser sonrası, ilçe protokolü fuar alanında standt açan esnafı ziyaret ederek, bol kazançlar diledi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, festivale Türkiye’nin her bölgesinden yaklaşık 100 kulübün katılacağını belirtirken, “Herkesi Doğu Akdeniz’in incisi Arsuz’a bekliyoruz. Her geçen yıl düzenlediğimiz festivallere ilgi daha çok artıyor. Arsuz’un ulusal ve uluslar arası boyutta doğa ve turizm kenti olarak tanıtımına katkı sağlayan festivalimizde bu yıl da vatandaşlarımıza güzel bir 3 gün geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Unutulmaz şovlara sahne olacak olan festival kapsamında gün boyu yapılacak etkinliklerin yanısıra bugün saat: 17.00 kortej yürüyüşü, 18.00 motocros gösterileri, 19.00 asfalt motorları, 19.30 standların gezilmesi, 20.15 sokak sanatları atölyesi Erdal Çoban, 21. 30 plaket ve ödüller yer alırken, saat 22.00’de Yüksek Sadakat Arsuzlular’a muhteşem bir konser verecek.

Bir cevap yazın