Potanın kralı Fenerbahçe yolunda

Güney Akademi Vodanet Basketbol Okulu’nun başarılı sporcusu Sıtkı Baran Özkazanç, Fenerbahçe Beko’nun altyapı seçmelerini kazanarak, takımın yaz antrenmanına katılmaya hak kazandı.

Fenerbahçe Ailesi’ne yeni sporcular kazandırabilmek adına Fenerbahçe Beko altyapı organizasyonu tarafından gerçekleşen seçmelerde rakiplerine fırsat tanımayan 2008 doğumlu Özkazanç, yaz kampını da başarıyla tamamlayarak sarı-lacivertli formayı kapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Güney Akademi Vodanet Basketbol Okulu’nun antrenörü Nebil Özdemir, elde ettiği başarıdan dolayı sporcuları Özkazanç’ı kutlayarak, “Basketbol okulumuza 2014 yılında adım atan ve 5 yıldır düzenli olarak antrenmanlarımıza devam eden U11 ve U12 takımlarımızın başarılı oyuncusu Sıtkı Baran Özkazanç, ülkemiz basketbolunun lokomotiflerinden Fenerbahçe Beko’nun 15 Haziran’da İstanbul’da yapılan seçmelerinde başarılı olarak yaz antrenmanlarına davet edildi. Oyuncumuz, geçen yıl Bahçeşehir Red Dragons seçmelerinde de başarılı olmuş, 2018 yılı yaz kampına davet edilmişti. Oyuncumuzu ve teknik ekibimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın