LGS’de Arsuz’un gururu Yusuf Eren

2019 Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Özel Simya Ortaokulu Öğrencisi Yusuf Eren Tümkaya, Arsuz’un gururu oldu. LGS’de 90 sorudan 90’ını çözerek, sıfır hata ile Türkiye birincisi olmayı başaran Arsuz’un tanınmış ailelerinden Özlem- Mahmut Tümkaya çiftinin oğlu Eren Tümkaya, elde ettiği başarıyla ailesinin övünç kaynağı olmayı başardı.

Eğitimde marka haline gelen Özel Simya Ortaokulu’nun disiplinli çalışmasıyla gözdesi haline gelen 2005 doğumlu Yusuf Eren Tümkaya, mezun olduğu okulda düzenlenen tebrik töreninde, başarısına katkı sunan herkese teşekkür etti.

Özel Simya Okulları Kurucusu Mehmet Selim Baysal, Eğitim Koordinatörü Murat Büyükburç, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende Yusuf Eren Tümkaya’yı tebrik eden Kurucu Selim Baysal, öğretmenlerine ve arkadaşlarına bu gururu yaşatan Yusuf Eren Tümkaya’yı başarısından dolayı tebrik ederek, Eren’in geleceğinin oldukça parlak olduğunu dile getirdi.

Türkiye birincisi olan oğulları Yusuf Eren Tümkaya ile hatıra fotoğrafı çektiren annesi ÖzlemTümkaya da, çocuklarının emeklerinin karşılığını Türkiye birincisi olarak almasından çok büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, bu uzun soluklu süreçte Eren’in yanında olan Özel Simya Koleji kadrosuna teşekkür etti.

Bir cevap yazın