Yaz mevsiminde estetik işlemler yapılabilir mi?

İskenderun Gelişim Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Uçak, yaz aylarında estetik ameliyat yapılamayacağı inanışının yanlış olduğunu ifade ederek, gelişen teknolojiyle birlikte artık uygulamaların her mevsimde kolay bir şekilde gerçekleştirilebildiğini belirtti.

Gelişen teknolojiyle beraber, hastaların gerçekleştirmiş oldukları estetik operasyondan kısa bir süre sonra normal hayatına dönebildiğini söyleyen Op. Dr. Murat Uçak, “Burun ameliyatları, meme küçültme ve büyütme, karın, kol ve bacak germe gibi ameliyatlardan sonra, kesi yerleri güneşten korunduğu takdirde, kolayca uygulanabilmektedir. Yazın estetik uygulamalar yaptıracaklara önerimiz, gündüz vakti güneş koruyucu kremlerle ve şapkayla korunmalarıdır. Yaz aylarında sadece leke tedavileri, bronz tene lazer epilasyon uygulamalarını tercih etmiyoruz” açıklamasında bulundu.

“Dolgu ve Botoks Yazın En Fazla Uyguladığımız İşlemler”

Yaz aylarında en kolay uygulan işlemlerin dolgu ve botoks işlemleri olduğunu belirten Op. Dr. Murat Uçak, “Yaz aylarında, özellikle göz çevremiz ve yüzümüzde kırışıklıklar daha sık görülmektedir. Bu nedenle botoks ve dolgu işlemleri, yaz aylarında en fazla uygulanan kolay ve rahat işlemler olarak sınıflandırılabilir” dedi.

Bir cevap yazın