5 Temmuz Ruhu yeniden şahlandı

İskenderun’da uzun bir aradan sonra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla gerçekleşecek olan 5 Temmuz Kültür ,Sanat ve Turizm Festivali, Millet Parkı’nda düzenlenen Soydan Soydaş konseriyle start aldı.

Festivali, sahil şeridi ve Atatürk Anıt Alanıyla sınırlı tutmayan, kent genelinde yapılan kültür-sanat ve spor etkinlikleri ve konserlerle halkın tamamına ulaşmayı amaçlayan İskenderun Belediyesi, millet parkın ilk kez düzenlediği açık hava konserleriyle vatandaşları Soydan Soydaş, A*Star Band ve BEŞ-SES ile buluşturdu.

Okuduğu rock ve pop şarkılarla herkesi kendine hayran bırakan Soydan Soydaş, sesi ve sahne performansıyla herkesi büyüledi.

Gece boyunca Sanatçı Soydan Soydaş, şarkılarını okumaya devam ederken, bir çok şarkısına vatandaşların da eşlik etmesini sağlayarak coşkuyu büyütmeyi başardı.

Düzenlenen konser gece boyunca devam ederken vatandaşlar Soydan Soydaş’ın söylediği bir birbirinden güzel şarkılarla gönüllerince eğlendi.

7’den 70’e yüzlerce kişinin izlediği konserde vatandaşlar, festivali yeniden hayata geçiren ve sanatçıları halkla buluşturan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

İskenderun’a her anlamda hizmet etme gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, “Bu yıl 5 Temmuz festivalini büyük bir coşku içerisinde kutlamak istiyoruz. Bu çerçevede festivali etkinliklerini farklı günlerde düzenliyoruz. İskenderun’a yakışır bir festival düzenlemek için çalışıyoruz. Kıymetli hemşerilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Sizlerin bu coşkusu bizleri memnun ediyor. Daha birçok etkinliklerde bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Son olarak İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi müzik grubu millet parkında sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren müzik grubuna İskenderunlularda eşlik etti.

Bir cevap yazın