CHP’li meclis üyeleri eğitimden geçti

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nın işbirliğiyle hazırlanan “Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi” Hatay’da da gerçekleşti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı ve önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Aytuğ Atıcı ve Parti Okulu Eğitmenleri tarafından CHP’li meclis üyelerinin katılımıyla Defne Evi’nde düzenlenen eğitimde, 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen belediye meclis üyelerine insan odaklı ve daha yaşanabilir kentler yaratmak hedefiyle partinin yerel yönetim vizyonu anlatıldı.

Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, yerel yönetim eğitiminin altı dersten oluştuğunu ve CHP´nin yerel yönetim vizyonu çerçevesinde mevzuatlara ve uygulamalara dair teknik bilgiler ve iletişim dersleri anlatıldığını belirtti.

Belediye meclis üyeleri tarafından ilgiyle izlenen eğitim sonunda katılımcılara sertifika takdim edilirken, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, “CHP iktidarı, Parti Okulundan geçer” değerlendirmesini yaptı.

Eğitimde, Arsuz Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği de dikkatlerden kaçmadı.

Bir cevap yazın