Yılın Sivil Toplum Önderi ödülü Hataylı işadamına

Bu yıl 28’incisi düzenlenen Ekonomist Dergisi ‘Yılın İş İnsanları Araştırması Ödül Töreni’nde eğitime ve iş dünyasına yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hataylı İşadamı Erol Bilecik, “Yılın Sivil Toplum Önderi” ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin her bölgesinden iş insanları, bürokratlar, finans çevreleri ve girişimcilerden oluşan 3 bin kişilik büyük jüri tarafından performanslarına göre değerlendirilen 700 adaydan, 2018’de ekonomide öne çıkan TÜSİAD önceki dönem başkanı aynı zamanda da Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bilecik ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Sivil toplum kuruluşlarında yer almanın önemine değinen Hataylı İşadamı Erol Bilecik; “Güçlü demokrasinin gereklerinden biri, güçlü sivil toplumdur. Ülkemizde demokrasi kültürünün güçlenmesi için STK’larda görev almalıyız. Geride bıraktığım TÜSİAD Başkanlığı dönemine dair layık görüldüğüm “Yılın Sivil Toplum Önderi” ödülü için Ekonomist Dergisi’ne teşekkür ederim” dedi.

Gecede ayrıca, yılın iş insanı Ali Koç, Yılın global Türk profesyoneli Onur Genç, yılın global Türk girişimcisi Attila Doğudan, yılın kadın girişimcisi Demet Mutlu, yılın profesyoneli Adnan Bali, yılın Bürokratı Arda Ermut ve yılın erkek girişimcisi Sidar Şahin’e de ödülleri verildi.

Bir cevap yazın