Keyifli bir yaz için adres belli!

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde 5-18 yaş arasındaki gençlere 12 farklı branşta 25 antrenör eşliğinde yaz spor okullarına kayıtlar başladı.

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü birlikte koordineli bir şekilde bu sene yaz spor okulları projesini düzenlediklerini söyleyen Gündel, yaz spor okullarında basketbol, futbol, voleybol, badminton, judo, boks, güreş, okçuluk, masa tenisi, yüzme, karate ve jimnastik branşlarında eğitim vereceklerini ifade etti.

Çocukların güzel bir yaz tatili geçirmeleri adına müdürlük olarak birçok faaliyet yapacaklarını anlatan Gündel, “Gençlerimize sportif etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bunların arasında yüzme, futbol, basketbol, voleybol, badminton, jimnastik, mücadele sporları ve daha pek çok spor dallarında çocuklarımıza bu faaliyetler yaz tatilini geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

Tüm velilere çağrıda bulunan Gündel, 5 yaşından 18 yaşına kadar olan gençleri spor salonlarına davet ederek, “Çocuklarımız kış boyunca çok büyük bir tempoyla çalıştılar. Yaz tatillerinde biraz daha rahat olmalarını kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak kalmalarını sağlamaya çalışacağız. Burada öncelikli amacımız spor kültürünü ve ahlakını aşılamaktır. Çocuklarımıza güzel vakitler ve güzel bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak istiyoruz. İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesiyle birlikte koordineli bir şekilde projelerimizde çocuklarımızı her türlü faaliyetlerden faydalandırmaya çalışacağız. Ailelerimiz ister İlçe Spor Müdürlüğümüze kapalı spor salonuna gelerek veya İskenderun Belediyesi’ne giderek bu kurslara çocuklarını kayıt yaptırabilirler. İskenderun’daki bütün tesisler kullanıma açık olacak. Bizlere her zaman destek olan proje destekçilerimiz İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca İlçe Spor Müdürlüğü tüm personellerimize de özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, herkesi spora, sportif etkinliklere davet ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın