Ethem Sunar, Hatayspor’a başkan olacak mı?

İstanbul’daki başarılı işadamlarımızdan, İskenderunlu Ethem Sunar Hatayspor’un bu sezon yakaladığı başarılarda etkin rol oynadı. Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi olan ve takımın Süper Lig yolunda verdiği zirve mücadelesinde maddi ve manevi katkılarıyla dikkat çeken Ethem Sunar, kulüp başkanı olacağı yönündeki söylentilerin doğru olmadığını söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, hem Hatay’ın gelişmesine, hem de spora olan katkılarıyla ‘Süper Hatay’ projesine destek vermeyi bir Hataylı olarak görev kabul ettiğini belirten genç işadamı, “Hatay için bir nefer olarak hizmet etmek bile benim için onurdur” dedi.

Süper Lige çıkmak için verilen mücadelenin tüm Hatay’ı kenetlediğini de hatırlatan Ethem Sunar, “Yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcularıyla, iş dünyasıyla, bürokratlarıyla, vefakâr taraftarlarıyla ve tüm Hataylı hemşerilerimizle örnek bir birlikteliğe imza attık” diyerek bu ‘güçbirliği’nin devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Hatay’ın 15 ilçesinde güçlü takımların olması gerektiğini de dile getiren Ethem Sunar, özellikle İskenderunspor’un eski efsane günlerine dönmesi yönünde atılan adımları gönülden desteklediğini söyledi.

Hatayspor’un mutlaka Süper Lig’de olması gerektiğine de vurgu yapan Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Sunar, “Dünyanın en önemli ve süper şehirlerinden biri olan Hatay’ın, sporda da süper olduğuna inanıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’ın müthiş performansı bu başarıların ışığıdır” sözleriyle Süper Lig hedefine ‘devam’ mesajı verdi.

Bir cevap yazın