Bu gecede gözler Yükseliş’teydi

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında Arsuz’da hizmete açılan yeni binasında ilk mezuniyet törenini gerçekleştiren Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, öğrencilerini unutamayacakları anılarla uğurladı.

Heyecanın, gururun ve mutluluğun bir arada hissedildiği gecede, gözleri ışıl ışıl parlayan öğrenciler, Onuncu yıl marşı eşliğinde kep atarak hem mezun olmanın, hem de bilim ve teknolojiyle, yabancı dil ve müzikte enstrüman çalmayı öğrenmiş olmanın farkıyla geleceğe adım atmanın gururunu yaşadı.

Coşku dolu geçen mezuniyet törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Özel Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, ilk, orta okul ve lise müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

“Geleceğe güvenle bakıyoruz”

Özel Yükseliş Koleji Müzik Korosu’nun verdiği muhteşem konserle start alan gecenin açılış konuşmasını Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem yaptı.

Yeni kampüslerinde bir ilki yaşadıklarını belirten Öktem, “Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü olarak soran, sorgulayan, en az bir müzik aleti çalabilen, yabancı dile hâkim, 21. Yüzyıl gereksinimlerine ve becerilerine sahip bireyler yetiştirmek misyonu ile çıktığımız bu yılda şuan bunların meyvesini aldığımızı, karşımızda geleceğe güvenle bakan öğrencilerimizi görmekteyiz” dedi.

Nuri Üysen, başarmanın gururunu yaşadı

Mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar dileyen Yükseliş Okulları kurucusu Nuri Üysen ise, “Allah yollarını, bahtlarını açık etsin. Onların vatana, millete, aileye sadık ve yararlı öğrenciler olabilmeleri için var gücümüzle çalıştık. Geçen sene gerçekleşen mezuniyet töreninde önümüzdeki sene yeni binamızda mezuniyeti kutlayacağımızı söylemiştik. Bugün bunu başarmanın gururu içerisindeyiz. İnşallah bundan sonra her yıl burada hep birlikte bu törenleri gerçekleştiririz. Burada bulunan öğrenciler de gittikleri her yerde burada aldığınız eğitimin karşılığını vererek Yükseliş Koleji’ni temsil edeceğinize inanıyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Güzel sonuçlar Yükseliş’e geçti!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise Yükseliş Koleji’nin isminin hakkını veren ve bu ilke doğrultusunda çalışan bir okul olduğunu belirterek, “Bu eğitim kampüsünü pek çok kez ziyaret etme imkânım oldu, öğretmen arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Çok kaliteli bir okul, güzel sonuçlar ortaya çıkartan bir okul. Çocuklar eğitimin dışında bir dil öğrenerek, bir enstrüman öğrenerek buraya geliyorlar. Allah yollarını, bahtlarını açık etsin” dedi.

Okul birincisi Elifnur Kara’nın mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından, Fen Bilgisi öğretmeni Fatma Nilgün Mülayim’e emekli olmasından dolayı plaket takdim edildi. Flama devri, kortej şeklinde tören alanına gelen öğrenciler gururla havaya kep atmanın ardından, okul yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Bir cevap yazın