Karaağaç’ı başarıyla temsil ediyor

Çukurova Belediyeler Birliği’nin Genel Kurulu’na katılan Arsuz Belediye Meclis üyesi Kamil Bülent Keskin, belediye başkanlarıyla yaptığı görüşmelerde, kent yönetimleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Karaağaç’a hizmet gelmesi yönünde girişimlerde bulunan ve Arsuz’a değer katan yatırımların Karaağaç’a gelmesi için büyük çaba sarfeden Kamil Bülent Keskin, tüm görüşmelerde gönüllerde taht kurdu.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve Arsuz Belediye Meclisi’nin Çukurova Belediyeler Birliği Üyeliğine seçilen temsilcileri Eyüp Sağır ve Nevzat Korkmaz’la birlikte Adana’da yapılan genel kurula katılan Kamil Bülent Keskin, görüştüğü tüm belediye başkanlarından tam not aldı.

Genel Kurul sonrasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yapılan ziyarete, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le birlikte katılan Keskin, yerel yönetimlerle ilgili dayanışma sözü aldı.

Arsuz’un hak ettiği yatırımları alması ve bölgenin en önemli turizm kenti olması yönündeki çabalarını belediye başkanlarıyla paylaşan Kamil Bülent Keskin, genç bir politikacı olarak takdir edildi.

Bir cevap yazın