Bravo Mehmet Açıkgöz’e..

Süper Lig yolunda son kritik viraja kalan Hatayspor için başlatılan ‘Hatay Bir Olsun Çok Olsun, Süper Olsun” destek kampanyasına anlamlı bir destekte Arsuz’dan geldi. Play-off karşılaşmalarında sanatçısından işadamına, milletvekillerinden bürokratına kadar yedisinden yetmişine herkesin destek verdiği kampanyaya, alınterinin ve emeğin değerini en iyi bilen Karaağaçlı çiftçilerden Mehmet Açıkgöz 10 bin lira bağışta bulundu.

Oğlu Hasan Açıkgöz ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek, kampanyaya destek veren Mehmet Açıkgöz, Hatayspor’a İstanbul’da oynayacağı play-off final maçında başaralar diledi. Takıma sahip çıkma ve zirveye taşınmasında verdiği katkılardan dolayı Başkan Lütfü Savaş’a da teşekkür eden Açıkgöz, Hatay’da final maçını kazanacak güç, potansiyel ve azmin olduğunu belirterek, Perşembe günü oynanacak olan final maçından takımın Hatay’a şampiyon olarak döneceğine inandığını söyledi.

Gerçekleşen ziyaretten ve Hatayspor’a desteğinden dolayı Mehmet Açıkgöz’e teşekkür eden Başkan Lütfü Savaş da, “Hataysporumuza desteğini esirgemeyen Mehmet ve Hasan Açıkgöz’e şahsım ve Hatayspor’a tüm gönül verenler adına teşekkür ederim. Ben gücü nispetinde destekte bulunan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yalnızdık ama artık yalnız değiliz. Hatay’ın Hatayspor’u kucaklaması lazım. Toplanan yardım paraları Hatayspor’un Süper Lige çıkmasına destek olacak ve her hafta birçok televizyon kanalı ile gazetede Hatay’ımızın reklamı yapılacak. Hem ticaretimize hem de turizmimize katkı sağlayacak. Bu desteğin devam etmesini ve sonucunda Hatayspor’umuzun şampiyon olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın