İSTE’li Gençler, enerjisine enerji kattı!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri ile iftar yemeğinde buluştu. İskenderun Teknik Üniversitesinde Rektör Türkay Dereli ile birlikte, İSTE yemekhanesinde öğrencilere kendi elleriyle yemek dağıtan Başkan Tosyalı, gençlerin enerjisinden enerji aldı.

İftar yemeği öncesi, İSTE Basın –Yayın Bölümü öğrencileri ile keyifli bir röportaj yapan Başkan Fatih Tosyalı, üniversite – belediye işbirliğinin önemine değindi.

Ramazan Ayı dolayısıyla toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye özen gösterdiğini söyleyen Başkan Tosyalı, “Bugün de siz üniversite öğrencileri ile bir araya gelip sohbet etmek bizleri çok memnun etti. Bizler eğitime her zaman destek olacağız. Gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir. Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya, İskenderun’un başarılı gençler yetiştirmesine destek vermeye devam edeceğiz. İskenderun ilçe milli eğitim müdürlüğü ile üniversitemiz ile sürekli diyalog halindeyiz” derken, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Tosyalı’nın kendilerini ziyaret etmesinden dolayın memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler de ilgisinden ve samimiyetinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür etti.

Bir cevap yazın