İskenderun’da Final Four keyfi

Türk basketbol tarihinde bir ilkin yaşandığı Turkish Airlines Euroleague Final Four heyecanı İskenderun Belediyesi’nin kurduğu dev ekranda izlendi.

Final Four’da iki Türk takımın ilk kez karşı karşıya geldiği maçta Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu 92-73’lük skorla yenerek adını ilk defa finale yazdırdı. İspanya’nın Vitoria-Gasteiz şehrindeki Fernando Buesa Arena’da gerçekleşen Dörtlü Final organizasyonu, CSKA Moskova-Real Madrid maçı ile devam edecek. Anadolu Efes, bu maçın galibiyle 19 Mayıs Pazar Günü final maçına çıkacak.

Fenerbahçe taraftarlarıyla final keyfi yaşayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “THY Avrupa Ligi Final Four’da Fenerbahçe ile Anadolu Efes’in karşılaştığı maçı Belediyemiz tarafından Anıt Alanına kurduğumuz dev ekrandan izlemeye gelen siz sporseverlerle bir araya gelmekten çok mutluyum. Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek” dedi.

Yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği spor keyfinin ardından Başkan Tosyalı’nın Pazar günü Süper Ligin şampiyonunu belirleyecek olan Galatasaray- Başakşehir maçı için de  dev ekran kurdurması bekleniyor.

Bir cevap yazın