Arsuz CHP’yi kadınlar bastı!

CHP’nin, Türkiye’de rekor oyla seçimi kazandığı yerlerden ilk sıralarda bulunan Arsuz’da partiye üye olmak için yarışan kadınlar CHP Arsuz İlçe Başkanlığı binasında renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklarıyla birlikte CHP binasına gelen kadınların, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyerek parti üyeliği için başvurularını yapması örnek bir tablo oluşturdu.

Katılım törenine; Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Başkan Asaf Güven’in eşi Behice Güven, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Seçim döneminde Arsuz’u mahalle mahalle gezen ve kadın seçmenlerle çok güzel bir diyalog kuran Behice Güven, Arsuzlu kadınların politikada aktif görev almaları konusunda da çağdaş bir öğretmen olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, seçim döneminde kadınların gücünü gördüklerini ve bu katılımlarla daha da güçlenecekleri mesajı verdi.

Parti üyeliğine başvurusunu yapan kadınlara rozet takılırken çok duygulandığını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ise, Cumhuriyet Kadınlarının demokrasiye sahip çıktıklarını belirterek, “Gönlü Cumhuriyet ve Atatürk sevdasıyla dolu 672 kadın hemşerimize eşim Behice Hanım, CHP Arsuz İlçe Başkanımız Faik Çekin ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Rozetimizi taktık. Kardeşçe ve huzur içinde yaşayacağımız yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Ülkemize, ilçemize ve partimizi hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın