Bu şampiyonluk bütün Arsuz için…

Bölgesel 2. Amatör Lig’den 1. Amatör Lige yükselen Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticileri ve futbolcuları, sevinçlerini Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte büyük bir coşkuyla kutladı. Şampiyonluk kupasını sunmak üzere konvoy ve davul-zurna ile kaymakamlığa gelen sporcular, sezon boyunca kendilerine vermiş olduğu destek için Fahri Başkanları Kaymakam Sarı’ya  teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Sarı, Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve futbolcularını kutlayarak, “Sezon boyunca namağlup bir takım olarak üstün bir başarı gösterdiniz . Sizlerle övünüyoruz. Amatör 1. Ligde be başarımızı muhafaza edeceğinize, hatta daha da ileriye taşıyacağınıza inancım tamdır. Kaymakamlık ve tüm ilçe olarak desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Sezon boyu verdikleri mücadelenin karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını belirten kulüp yöneticileri de “Bu şampiyonluğu tüm Arsuz Halkına armağan ediyoruz. Sene başından bu yana büyük emek vererek, önemli bir mücadele ortaya koyduk. Ve bu emeğin karşılığını aldık. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık” dedi.

Konuşmaların ardından Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular zorlu mücadele sonucunda almış oldukları birincilik kupasını Kaymakam Sarı’ya törenle takdim etti.

Bir cevap yazın