Düşler yarım kalmasın diye…

Küçük çiftçi ve üreticileri bir araya getiren Ova Antakya,  Ali İsmail düşleri yarım kalmasın diye, gelirinin bir kısmını dayanışma amacıyla Ali İsmail Korkmaz Vakfı(ALİKEV) ile paylaşacak. 

Verimli toprakların kadim medeniyetlerle buluştuğu Ortadoğu ve Akdeniz’den beslenen Hatay’ın zengin mutfağı ve verimli topraklarının verdiği gıdayı halka ulaştıran Ova Antakya, 23 Nisan çocuk bayramından okulların kapanacağı 14 Haziran tarihine kadar gelirinin yüzde 5’ini ALİKEV’e bağışlayacak.

Ova Antakya’dan Naime Tuncer de sitelerinden yapılan her alışverişin yüzde 5’inin ALİKEV’e bağışlanacağını belirterek,  “Ali İsmail hepimizin evladı. Antakya’nın, Gezi’nin evladı. Biz hem Ali İsmail’in, hem bütün çocuklarımızın düşleri yarım kalmasın istedik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan başlayarak ALİKEV ile yol arkadaşlığı yapmaya başladık. ovaantakya.com üzerinden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını vakıfla paylaşacağız. Hep beraber dayanışma içinde çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamalıyız” dedi.

ALİKEV yöneticilerinden Ali İsmail Korkmaz’ın abisi Gürkan Korkmaz da, “Vakıf, bir gençlik merkezi olarak yoluna devam ediyor. ‘Gençler isterse düşler gelecek olur’ diyoruz. Çabamız bunun için. Bu çabaya anlamlı katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın