Mustafa Kemal’in çocukları İskenderun’u inletti

İskenderun’da her yıl büyük coşku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıl provası Şehit Pamir Caddesi’ni adeta ay yıldıza boyadı. Kutlamalar öncesi birçok okulun öğrenci, öğretmen ve velilerinin bir araya geldiği kortej geçişinde bando takımı eşliğinde binlerce öğrenci İskenderun’u ‘Mustafa Kemalin Çocuklarıyız’ haykırışlarıyla inletti.

Ellerindeki ay yıldızlı bayraklar ve kostümlerle provaya katılan öğrenciler dev bir cumhuriyet korosu şeklinde seslendirdikleri İzmir Marşı’yla kente bayram coşkusunu yaşattı.

Vatandaşlar ve esnafın alkışlarıyla karşılanan öğrencilerin yüzündeki gülümseme ve mutluluk görülmeye değer bir tablo oluştururken, diğer yıllara göre bayram ruhunu yansıtan yürüyüş oldukça beğeni topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 99’uncu yıl kutlama programı kapsamında 23 Nisan 2019 Salı günü saat:09.30’da Atatürk Anıt Alanı’nan çelenk sunumu gerçekleşecek olup, kutlama programı saat:10.00’da Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu’nda gerçekleşecek.

https://www.facebook.com/sozgazetesi.com.tr/videos/284371175839622/

Bir cevap yazın