Karaağaç’tan, Kılıçdaroğlu’na saldırıya kınama

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Karaağaç Şube Başkanı Kemal İşkarak, şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayarak, tepki gösterdi. ADD Karaağaç Şube Yönetimi adına açıklama yapan Başkan İşkarak, “İnancımız, Türkiye’nin barış ve huzur içinde yaşaması için ihtiyaç duyduğu güç ve özverinin, yine toplumumuzun kendi içinden çıkacağı yönündedir” diyerek, toplumsal duyarlılık çağrısı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde yapılan organize saldırının, iktidar ortakları tarafından aylardır sürdürülen ayrıştırıcı siyasetin acı bir sonucu olduğuna dikkat çeken Kemal İşkarak, “Bu saldırı göstermektedir ki beka söylemi adı altında sürdürülen gerginlik politikası ülkeyi tam ortasından bölmüş ve terörize etmiş durumdadır” dedi.

Toplumdaki ayrıştırmacı politikaların son bulması gerektiğini de hatırlatan Başkan Kemal İşkarak, “Bu vesileyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Hakkari’de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı temennilerimizi iletiyoruz” mesajı verdi.

Bir cevap yazın