Gül Öğretmenin çağrısına kayıtsız kalmak mümkün mü?

General Şükrü Kanadlı İlkokulu öğrenci, öğretmen ve velilerinin el ele vererek okul yararına düzenlediği kermes oldukça yoğun ilgi gördü. Velilerin el emeği göz nuru ile hazırlanan ürünlerin satışa çıktığı kermeste, 1/A Sınıf Öğretmeni Gül Çelikezen’in ‘1 tabak ye, 1 tabak ısmarla’ çağrısıyla mantı ve dondurma satışı gerçekleştirdiği standı kermesin en çok ilgi gören kısmı olmayı başardı.

‘Mantı yiyelim mantıklı konuşalım, Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” sloganı ile gerçekleşen mantı satışında okula katkı çemberinin içinde pek çok eğitim gönüllüsü yer alırken,  Gül Öğretmenin okula katkı sunmak isteyen herkesin bir öğrenciye de mantı veya dondurma ısmarlama fikri hem velilerden tam not aldı, hem de öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Gül Öğretmen yine farkını konuşturdu

Kermeste, yaklaşık 200 tabak mantı satarak okula velileri ile birlikte büyük katkı sunan 1/A Sınıf Öğretmeni Gül Çelikezen, eğitim gönüllülerinin ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Veliler arasındaki birlik beraberliği pekiştirmek ve bir anlamda da okula gelir sağlamak amacıyla düzenlenen kermesimizde mantı ve dondurma satışı yaparken, öğrencilerin de mantı ve dondurma parasını okula daha çok katkı olması için davet ettiğimiz dostlarımızdan sağlayıp, çocukların da mutlu olmasını istedik.

Velilerimizle birlikte, çocukların yüzlerini boyayarak, müzik eşliğinde hem eğlenmelerini, hem şenlik havasındaki kermesle paylaşma ve dayanışmayı öğrenmelerini, hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası’nda bayram coşkusunu yaşamalarını istedik ve başardık diye düşünüyorum.

Kermesimize büyük katkı sunan Mithat Paşa İlkokulu yönetici ve aile birliğine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Mithat Paşa’nın eğitim gönüllüleri çocuk sevgisi uzantılarını General Şükrü Kanadlı İlkokulu’ndaki öğrencilerin gönüllerine uzatarak eğitime olan sevdalarını okullarının dışına taşıyarak bizlere büyük güç oldular ve destek verdiler. Ayrıca, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi öğretmenleri ve İlçe halk kütüphanesindeki eğitim gönüllülerine de katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın