Bu bahçe, öyle sıradan bir bahçe değil!

Yeşilköy Ziya Gökalp İlkokulu’nun “Okuma Bahçemde Benimle Okur musun?” E-Twinning Projesi kapsamında Dörtyollu Şehit Ayhan Kıymacı adına yaptırılan Okuma Bahçesi önümüzdeki hafta açılıyor. Hem öğrencilerin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi, hem de vatan uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden Şehit Özel Harekat Polisi Ayhan Kıymacı adının ölümsüzleştirilmesi için başlatılan örnek proje için Dörtyol’daki 15 okul işbirliği yaptı.

E-Twinning projesi kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye kabul edilen ‘Okuma Bahçemde Benimle Okur musun?’ projesi kapmasında hayata geçirilen Okuma Bahçesinde proje ortağı okullar serbest kitap okuma saatleri düzenleyecek olup, bu sayede kitap okumanın önemine dikkat çekecek.

Yeşilköy Ziya Gökalp İlkokulu Müdürü Yakup Kara, Müdür Yardımcısı Rasime Gökmen Can ve Ocaklı Ortaokulu Rehber Öğretmeni İbrahim Halil Kocaman tarafından geliştirilen ve büyük bir uğraş ve emeğin ürünü olarak hayata giren Şehit Ayhan Kıymacı Okuma Bahçesi 24.04.2019 Çarşamba günü saat 10.00’da düzenlenecek olan açılışla hizmete başlayacak.

Bir cevap yazın