İskenderun Lisesi’nin efsaneleri buluşuyor!

İskenderun Lisesi’nin 65 Yaş üzeri mezunları, yıllardır sürdürdükleri geleneksel okul ziyaretini bu yıl 20 Nisan cumartesi günü yapacak. Türkiye’nin birçok yerinde başarılara imza atan ve her yıl İskenderun Lisesi’ni gezerek anılarını tazeleyen mezunların dayanışmaları da örnek oluşturuyor.

Hem okul anılarını tazelemek, hem de hasret gidermek için cumartesi günü İskenderun’da programda buluşacak olan mezunlar, “Sınıf arkadaşlarımızla, dönem arkadaşlarımızla, yaşayan hocalarımızla mümkün oldukça bir araya gelip anılarımızı paylaşıp dostluklarımızı pekiştiriyoruz. Lisemize gelerek eski sınıflarımızı, sıralarımızı ve öğrencilik yıllarımızı bulmaya çalışıyoruz” mesajı verdi.

Böylesine güzel bir organizasyonda buluşmanın mutluluğunu da yaşadıklarını anlatan İskenderun Liseliler, “Bizlere emeği geçen öğretmenlerimize, aynı okulda emek veren diğer genç öğretmenlerimize bu eğitim yuvasında verdikleri hizmetleri için teşekkürlerimizi iletme fırsatı buluyoruz. Sonsuzluğa giden öğretmenlerimizi şükran duygularımızla anıyoruz. Yıllardır birbirini göremeyen dostları bir araya getiriyoruz” sözleriyle duygularını dile getirdi.

65 Yaş üstü İskenderun Lisesi Mezunları; 20 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’da İskenderun Lisesi’nde bir araya gelecek ve okullarında özlem giderecek. Aynı gün akşam saat 17.00’de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda kendi aralarında söyleşi ve değerlendirme toplantısı yapacak olan mezunlar, İskenderun Lisesi’nin dünü, bugünü ve yarınını konuşacak.

İskenderun Lisesi 65 yaş üstü mezunları Pazar günü Samandağ-Antakya gezisi sonrası yaşadıkları kentlere dönecek.

Bir cevap yazın