Seçim geçici, dostluk ve kardeşlik baki!

Millet İttifakı CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Seçim öncesi yaşanan dosthane buluşmaların, seçim sonrası da yaşandığı ziyarette Tosyalı ve Şahutoğlu, dostluk ve kardeşlik bağlarının devam edeceği mesajını verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tosyalı, “Dostluk, kardeşlik ve saygı ortamında geçirdiğimiz seçim kampanyasında CHP Belediye Başkan adayı olan Yılmaz Şahutoğlu’nun ‘Hayırlı Olsun’ dileğinde bulunması bizleri son derece memnun etmiştir. Nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İskenderun’da var olan kardeşlik ortamımız bundan sonra da devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu da Başkan Fatih Tosyalı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, “İskenderun’da seçimler huzur ortamında geçti. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen Fatih Tosyalı’yı tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum ” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın