İKEM Koleji şampiyonluk destanı

Özel İKEM Ortaokulu, 2019 yılı Hatay okul sporları Yüzme İl Birinciliği müsabakalarında hem kızlarda hem de erkeklerde Hatay Şampiyonu oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde Hatay genelinden 8 ortaokul takımı ve 90’ın üzerinde sporcunun katıldığı müsabakalarda Özel İKEM Ortaokulu 10 yıldır üst üste elde ettiği şampiyonluğu kimseye kaptırmayarak, büyük bir rekora imza attı. Hatay Şampiyonu olan Özel İKEM Ortaokulu Yüzme TakımI, 17-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan okul sporları Yüzme Türkiye Şampiyonasında Hatay’ı temsil edecek.

3 gün süren mücadelenin sonunda elde edilen şampiyonluğun tesadüf olmadığını söyleyen Özel İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu, okul sporları yüzme müsabakalarında ilkokul ve ortaokul kategorilerinde kızlar ya da erkeklerde, son iki yılda da bazı sezonlarda hem kızlarda hem erkeklerde son 10 yılda üst üste şampiyonluk yaşamalarını kırılması güç bir rekor olarak değerlendirdi.

Öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen İKEM Koleji Kurucusu Levent Yılmaz da, Özel İKEM Koleji olarak tüm branşlarda sportif etkinliklere destek verdiklerini ve bu desteklerinin devam edeceğini belirterek, sporcuları tek tek kutladı.

Bir cevap yazın