Türk Polis Teşkilatı’nda 174’ncü yıl coşkusu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in ardından, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinde, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Emniyet Müdürü Tolunay, 10 Nisan Çarşamba günü saat:10.00’da Atatürk Anıt Alanı’na çelenk sunacaklarını, 10.30’da da tebrikleri kabul edeceklerini belirterek, etkinliklere Hem Kaymakam Yönden, hem de Başkan Tosyalı’yı davet etti.

“Nefes aldıkça göreve devam”

Türk Polis Teşkilatı’nın halkın can ve mal güvenliği için her koşulda göreve hazır olduğunu ifade eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay,  “Türk Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü nefes aldıkça kutlayacağız. Vatanımız ve milletimizin huzuru için gece gündüz demeden polis memuru arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar birlikte mesai yaptığım tüm arkadaşlarım ve tüm emniyet teşkilatımızda görev yapan arkadaşlarımızın bu özel gününü kutluyorum” dedi.

“Temelinde vatan, millet ve insan sevgisi var”

Görevini her zaman fedakârca yapan Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümünü kutlayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise, “Çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin her alanda egemen kılınmasıdır. Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır. Temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını özveriyle yürüten Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümünü içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

“İyiki varsınız”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, “Halkımızın huzuru, polisimizin gururudur. Tüm polis teşkilatımızın şahsında siz değerli müdürüm ve emniyet mensuplarımızın bu özel haftanızı kutlarım. İyiki varsınız” dedi.

Ziyaretlerin ardından Emniyet Müdürü Tolunay, hem Kaymakam Yönden’e, hem de Başkan Tosyalı’ya çiçek takdim etti.

Bir cevap yazın