Payas’a yoğun ziyaretçi trafiği

Payas, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un eşi Rana Selçuk ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer’in ardından Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Haluk Dursun’u ağırladı.

Hatay’a gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un eşi Rana Selçuk ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer, PayasSTEM’i de ziyaret ederek, yenilikçi fikirlerle buluştu.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve beraberindeki heyet ile birlikte tarihi yerleri gezen heyet, sonrasında Payas STEM eğitim merkezine de geçerek, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve PayaSTEM Merkez Koordinatörü Cem Kağar tarafından ağırlandı.

Merkezde yapılan kısa sunumun ardından kumbarasından çıkan para ile üç boyutlu yazıcısını yapan öğrenci ve projelerini tanıtan öğrencilerle kısa süre sohbet eden Rana Selçuk, öğrencilerin geleceğe dair planlarını da kendi ağızlarından bire bir dinledi. Gerçekleştirilen ziyaret öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Başkan Bekir Altan daha sonra, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Haluk Dursun’u Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde konuk etti.

Bir cevap yazın