Belen ‘Gül’ kokuyor bugün!

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak Belen Belediye Başkanlığına seçilen İbrahim Gül, mazbatasını sevinç gösterileri eşliğinde aldı.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Murat Adal, ilçe teşkilatı ve ülkü ocağı başkanı ile birlikte mazbatasını İskenderun Adliyesi’nde İlçe Seçim Kurulu’ndan alan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, seçim süresince görev alan adliye personeline gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Üstlendiği sorumluluğun farkında olduğunu söyleyen Belen Belediye Başkanı Gül, “Bu sonuçlar bize daha büyük bir sorumluluk yükledi. İnşallah taahhütlerimizi birer birer beş yıl içinde yerine getireceğiz. Ben destek olan tüm Belen halkımıza, tüm hemşehrilerime, tüm kardeşlerime en derin şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  Mezbatasını alan Belediye Başkanı Gül, omuzlara alınarak, sevinç gösterileri eşliğinde adliyeden ayrıldı.

Belen Belediye binasına geçen Gül, devir teslim töreninin ardından resmen belediye başkanlığına geçerek, eski başkan Adnan Vurucu’dan devir teslim töreniyle Başkanlık Mührünü teslim aldı.

Bir cevap yazın