Sen de kulübüne ‘Fener ol’

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi tarafından hayata geçecek olan ‘Fener Ol’ kampanyasına destek olmak için bir araya geldi.

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen’in çağrısıyla İskenderun Güney Eğitim Vakfı Çok Amaçlı Salonu’nda bir araya gelen FB taraftarları, dernek üyeleri ve ÜNİFEB üyeleri, toplantının ardından Atatürk Anıt Alanı’na kadar yürüyerek sarı-lacivertli taraftarlara ‘Fener Ol’ kampanyasına destek olmaları için çağrıda bulundu.

Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu mali problemlerin temelinde 3 Temmuz 2011’de FETÖ Tarafından yaşatılan kumpasın büyük etkisi olduğunu belirten İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen; “Bu süreçten önce de Fenerbahçe’ye karşı kumpaslarla karşı karşıya kaldık. O zaman ki başkanımız Aziz Yıldırım da bir sene Fenerbahçe için hapiste yattı. Başarısız bir sezon geçiriyoruz, hepimiz üzüntülüyüz. Bazı yanlışlar da yapılmış olabilir ama bu, kulübe küseceğimiz anlamına gelmez. ‘Fener ol’ kampanyamız 1 TL ile 1 milyon arası bağışa açık. Fakat hiçbir şekilde nakit ödeme yapılmayacak. Vereceğimiz hesaplara havale işlemi ile ödeme yapmak isteyenler bu şekilde ödeme yapabilecek. SMS yolu ile 20 TL bağış yapabilirler. Bütün bu detayları Sayın Başkanımız Ali Koç 4 Nisan 2019 Perşembe günü 19.07’da Fenerbahçe TV kanalından açıklayacak. Biz bu kampanyaya sonuna kadar destek veriyoruz. İskenderunluların Fenerbahçe’ye olan aşkı hiçbir zaman bitmez. Bu iş gönül işidir. Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle Avrupa’ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıya kalacak olan kulübümüze gelir sağlamak amacıyla hayata geçecek olan kampanyaya sarı-lacivertli renklere gönül veren herkesin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın