Erzin’e ilk teşekkür ziyareti vekilden

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Erzin Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Ökkeş Elmasoğlu’nu parti binasında ziyaret ederek, tebrik etti. Hatay’da CHP bayrağını dalgalandıran dördüncü ilçe olmayı başaran Erzin’le gurur duyduğunu söyleyen Tokdemir, Elmasoğlu, ilçe yöneticileri ve Erzinlilere de ayrıca teşekkür etti.

Elmasoğlu’nun Erzin’e çok iyi hizmet sunacağına inandığını söyleyen Milletvekili Tokdemir, “31 Mart Pazar günkü Belediye Başkanlığı seçiminden başarıyla çıkan Sayın Ökkeş Elmasoğlu’na, Erzin İlçe Başkanlığımızda hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Ökkeş Başkanımızı, İlçe Başkanımız Sayın Akif Özer ve Yönetim kademesini, Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti Erzin İlçe Başkanı ve Yönetim kademesini kutluyor, Erzin’e hizmetleri konusunda başarılar diliyorum” dedi.

Şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir belediyecilik anlayışıyla herkesin belediye başkanı olacağını söyleyen Elmasoğlu da, “Öncelikle seçim kampanyamız boyunca desteklerini esirgemeyen CHP İlçe örgütümüz ile ittifak ortağımız İyi Parti’nin tüm üyelerimize, her iki partimize gönül vermiş gönüldaşlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Lütfü Savaş’a, oy versin, vermesin tüm Erzin’lilere çok teşekkür ederim. Seçimler geride kalmış kazanan 20 mahallemizle Erzin olmuştur. Belediye Başkanı olarak görev yapacağım süre boyunca arkadaşlarım ve tüm Erzin paydaşları ile beraber güzel ilçemizi ; hiç kimseyi ötekileştirmeden, liyakata önem veren, hizmet ve proje odaklı politika yürüteceğimden, yüreği Erzin için atan herkesle birlikte çalışacağımdan, haktan ve doğrudan ayrılmadan şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğimizden, 7’den 70’e herkesin Belediye Başkanı olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bir cevap yazın