İşte Arsuz’un muhteşem zafer tablosu!

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, 31 Mart seçim zaferini Arsuzlularla birlikte kutladı. Hatay’da rekor oyla belediye başkanlığına getirilen Güven, Arsuz Kent Meydanı’nda baharı birlikte kucakladığı Arsuzlular’a ‘Belediye sizin belediyeniz” diyerek, birlikte yönetim anlayışının altını bir kez daha çizdi.

Türk Bayrakları ve meşalelerin görsel şovu arasında efsane başkan sloganlarıyla inleyen Arsuz Kent Meydanı’daki zafer kutlamasına CHP Arsuz ve İYİ Parti İlçe Başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fuat İnan konseriyle taçlanan kutlamada, ilk olarak eşi ve çocuklarıyla birlikte Arsuzlular’ı selamlayan Asaf Güven, daha sonra birlikte adım attığı yol arkadaşlarına tek tek teşekkür etti.

“Arsuz daha çağdaş bir kent yapacağız”

Yüreği Arsuz sevgisiyle atan herkese teşekkür eden Başkan Asaf Güven, “Yorucu bir süreçten geçtik. Bu süreçte emek vererek sokak sokak dolaştık ve tüm halkımızla sevgiyle kucaklaştık. Hep beraber koştuk hep beraber terledik ama birlikte yola çıktığımız arkadaşlarım Mehmet Candemir’e, Ahmet Değirmen’e, Aysel Uz’a, Adil Atarım’a ve bu süreci genel koordinatör olarak yürüten Nihat Köklü ile Metehan Sakallı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arsuz’u daha çağdaş bir kent yapma yolunda beraberliğimiz tüm halkımızla devam edecek” dedi.

“Bu sonuç, hepimiz için gururdur”

Belediyelerin halk için olduğunu vurgulayan Başkan Güven, “Yeni bir belediyecilik anlayışına öncelikle belediyemizden başlayacağız. Verilen görevi layığıyla yerine getiren her arkadaşımızın bizim başımızın üstünde yeri olacaktır. Yeter ki; Arsuz’a hizmet etsin. Sizin desteğinizle ve sevginizle bir sonuç aldık, bu sonuç hepimiz için bir gururdur. Fakat bu gurur en çok Hatay’da en yüksek oy oranına ulaşan Arsuz halkının, sizlerin eseridir. Belediye, sizin belediyenizindir. Birlik beraberlik içerisinde bu yönetimi yürütecek ve sorunlarımızı birlikte çözecek ve birlikte hizmet üreteceğiz” şeklinde konuştu.


“Birlikte Başaracağız”
Arsuz’un geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu dile getirerek birçok sorunların olduğunu belirten Başkan Güven, “Bu sorunların üzerinden birlikte geleceğiz, başarmak zorundayız, birlikte başaracağız. Önümüzdeki haftadan itibaren Arsuz’un her bir köşesinde komiteler kurarak ilçemizin her bir sorununu masaya yatıracak ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla çözüm odaklı kalıcı planlamalarla Arsuz’un sorunlarının üstesinden birlikte geleceğiz. Bizlere destek veren, vermeyen önemli değil, kalbi Arsuz için atan herkesin başımızın üstünde yeri var. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Rekor oy Arsuz’da”

31 Mart akşamı İskenderun Adalet Sarayı’nda sandık başında olduklarını ve seçimi yakinen takip ettiklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Örgütü Başkanı Faik Çekin, “Aylardır sahada yağmur ve çamur demeden yanımızda bizlerle beraber yürüyen siz vatansever halkımıza şükran borçluyuz. Arsuz halkımızın dik duruşu sayesinde rekor oylara ulaştık. Hepinizle gurur duyuyorum, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Arsuz İlçe Başkanı Kamil Kubat da yaptığı konuşmasında daha çok çalışarak önümüzdeki dönem yerel ve genel seçimlerde daha iyi bir başarı sağlayacaklarını dile getirerek, “Martın sonu bahar oldu, İYİ oldu. Hem de çok da iyi oldu” derken, geçen yıl 1 Nisan’da İYİ Parti’nin ilk kurultayını yaptığını ve Meral Akşener’in de genel başkan olarak göreve başladığını anımsattı.

Bir cevap yazın