‘Belen ehline emanet!’

Belen’de Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül tarih yazdı. MHP bayrağını ittifakla Belen’de dalgalandırmayı başaran İbrahim Gül, ‘Belen ehline emanet’ sloganıyla çıktığı yolda resmi olmayan sonuçlara göre oyların yaklaşık yüzde 60’ını alarak, 5 yıllık Belen Belediye Başkanlığı vizesini aldı.

Sosoyal medya hesabında ilk açıklamayı yaparak Belen Halkı’na teşekkür eden İbrahim Gül, “Samimiyetin Başkenti ‘BELEN’ Kömürçukurdan ‘Mustafa’ ne ise ‘ibrahim’ de o’dur dedi ve bana yüreğinde yer verdi. 
Belen ve Belenli hemşerilerim gerekeni yaptı. Bugünden sonra omuzlarımdaki yükün ağırlığını bilerek, sorumluluğumun farkında olarak çok çalışacağım.

Bana inanıp aday eden büyüklerimi, mahçup etmeden, şahsıma sahip çıkan, destek veren Cumhur ittifakının teşkilat başkanlarını, teşkilat yöneticilerini ve beni evladı bilen belenin cesur yüreklerin huzurunda saygı, sevgi ve muhabbetle eğiliyorum. Belenli her büyüğüme, küçüğüme, arkadaşıma şükran ve minnetlerimi sunuyorum.Sağol Belen’li, Varol Belen. Allah senden razı olsun ‘Sancak’ şehrim BELEN…” açıklamasını yaptı.

Belen’de gerçekleştirilen kutlamalarda belediye başkanlığını kazanan İbrahim Gül duygu dolu anlar yaşarken, zafer coşkusunu Belenliler’le kutladı.

Bir cevap yazın