Şehitlerin isimleri dersliklerde yaşatılacak

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun 51’inci Bakım Fabrika Müdürlüğü ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü anlamlı bir projeye imza atarak, restorasyonu gerçekleştirilen Yunus Emre Ortaokulu’ndaki her bir dersliğe aziz şehitlerin isimlerini verdi.

51’inci Bakım Fabrika Müdürü Albay Can Afacan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cihangir Kaya, şehit aileleri ve öğrenciler ile velilerin katılımıyla derslikleri eğitime açan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eğitim istişare toplantısı!

Daha sonra, “Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” için Emel Akçay İlkokulu’na geçen Kaymakam Yönden, bir araya geldiği okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve mahalle muhtarı ve öğrenci velilerini tek tek dinledi.

Emel Akçay İlkokulu Müdürü İlhan Okan tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi aktarımı yapılmasının akabinde, Kaymakam Yönden civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri ile çok yönlü bir değerlendirme yaptı.

Bir cevap yazın